Despre Ejaculare Precoce

Tratament ejaculare metode de control

Tratament ejaculare metode de control

tratament ejaculare controlAproape 95% din problemele legate de ejaculare precoce nu indica o problema fizica a barbatului. Informatiile pe care le vei obtine in continuarea te vor ajuta sa tratezi cauzele ejacularii precoce fie ele atat mentale cat si fizice, ele fiind un simplu tratament ejaculare destul de eficient. Citeste urmatoarele metode de control si intarziere ejaculare:

Controlul ejacularii cu ajutorul respiratiei

Respiratia este considerata unu dintre cei mai importanti factori ce influenteaza problema ejacularii precoce. Un bun control al respiratiei pot sa iti mareasca durata actului sexual. O respiratie foarte rapida creste nivelul de excitatie si influenteaza erectia penisului, astfel tu vei atinge foarte rapid ultima etapa si vei ejacula mai mult ca sigur. Controlul respiratiei te poate ajuta in actul sexual si mai ales in alegerea momentului ejacularii. Respira incet si controleaza-ti respiratia folosindu-te de muschii abdominali, concentreaza-te si scade de oricate ori este nevoie nivelul de excitatie.

Contractarea muschiului PC, tratament ejaculare

Muschiul PC este principalul muschi ce ajuta obtinerea erectiei si controlul ejacularii. Exercitiile de contractie si de antrenament se refera la folosirea in cadrul unor exercitii a muschilor pelvieni care sunt amplasati in jurul scrotului, penis si anus. Tot ceea ce ai de facut este sa contracti acest muschi in momentul in care simti ca trebuie sa ejaculezi. Cea mai buna metoda pentru a antrena acest muschi este controlul urinarii. Pentru a antrena acest muschi si pentru a obtine rezultate foarte bune de fiecare data iti propunem urmatorul exercitiu ca pe un tratament simplu ejaculare, o metoda buna de control. Data viitoare cand urinezi incearca sa intrerupi jetul de urina si sa il blochezi pentru cateva secunde, dupa aceea elibereaza-l si repeta exercitiul de cat mai multe ori posibil.

Control ejaculare prin presiunea perineului

Poti sa controlezi momentul ejacularii tale si aplicand presiune asupra perineului, un punct situat intre cavitatea anusului si scrot, o simpla apasare este suficienta pentru a scapa de momentul ejacularii. Acest lucru se datoreaza faptului ca perineul are legatura cu prostata. Prostata este responsabila de eliminarea lichidului ce este ejaculat atunci cand este atins nivelul maxim al excitatiei. Daca consideri posibil poti sa ceri partenerei tale sa apese acest punct atunci cand simte ca este nevoie pentru a prelungi momentul actului tau sexual.

Pentru cele mai bune rezultate atunci cand vorbim de un tratament ejaculare sau despre metode de control si intarziere ejaculare va sugeram ca pe langa aceste tehnici sa folositi produsele specializate pe care le oferim.

Articole Viata Sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *