Un spray pentru ejaculare precoce este caracterizat de faptul ca este foarte usor de aplicat de fiecare data cand este nevoie de un control foarte eficient pentru erectie. Ambalajul care protejeaza continutul produsului este in cele mai multe cazuri din metal, fiind foarte rezistent indiferent de modul in care il pastrati. Orice spray pentru ejacularea incape usor in orice buzunar fiind absolut discret, astfel incat secretul rezistentei tale sexuale va fi pastrat in siguranta.

In cazul spray-urilor pe care le comercializam efectul se instaleaza imediat dupa pulverizare, nefiind nevoie de mai mult de 30 de secunde pentru ca substanta activa sa isi faca efectul. Recomandam folosirea unui spray barbatilor care vor efectul rapid si in principiu nu doresc ca partenera sa fie constienta ca acesta foloseste un produs de acest tip.

Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar
Spray ejaculare penis marathon
Inchide

Spray Penis Marathon ejaculare

72.00 lei

Maratoanele sexuale pot fi la un pas de a fi atinse de orice barbat, folosind acest spray antiejaculare Penis Marathon cu doar cateva minute inainte de contact.

Spray Retard 907
Inchide

Spray Retard 907

65.00 lei

Spray destinat barbatilor ce vor mentinerea erectie puternice mai multa vreme si intarzierea ejacularii pana la momentul dorit. Retard 907 actioneaza prin scaderea sensibilitatii la nivelul penisului, reusind astfel intarzierea ejacularii si eliminarea neplacutei ejaculari precoce.

Stud Forte spray ejaculare precoce
Inchide

Stud Forte spray ejaculare precoce

64.00 lei

Folosind spray Stud Forte vei descoperi cu siguranta secretul pentru prelungirea actului sexual fara niciun efort suplimentar. Stud Forte nu necesita prescriptie medicala si are efect garantat de fiecare data, fara exceptii, indiferent de persoana care il foloseste.