Un spray pentru ejaculare precoce este caracterizat de faptul ca este foarte usor de aplicat de fiecare data cand este nevoie de un control foarte eficient pentru erectie. Ambalajul care protejeaza continutul produsului este in cele mai multe cazuri din metal, fiind foarte rezistent indiferent de modul in care il pastrati. Orice spray pentru ejacularea incape usor in orice buzunar fiind absolut discret, astfel incat secretul rezistentei tale sexuale va fi pastrat in siguranta.

In cazul spray-urilor pe care le comercializam efectul se instaleaza imediat dupa pulverizare, nefiind nevoie de mai mult de 30 de secunde pentru ca substanta activa sa isi faca efectul. Recomandam folosirea unui spray barbatilor care vor efectul rapid si in principiu nu doresc ca partenera sa fie constienta ca acesta foloseste un produs de acest tip.

Afișez toate cele 8 rezultate

Show sidebar
Hot
Spray Men Stop antiejaculare rapida
Inchide

Men Stop spray ejaculare precoce

85.00 lei

Men Stop spray rapid cu actiune antiejaculare precoce, usor de aplicat si cu rezultate imediate. Folosind acest produs, orice barbat va putea detine un control absolut asupra contactului sexual, durata fiind mult mai mare.

Hot
suifan spray natural impotriva ejacularii si mentinere erectie prelungita
Inchide

Spray control erectie Suifan

45.00 lei

Spray desensibilizare penis pentru imbunatatire performante sexuale Suifan, eliminare ejaculare precoce si imbunatatire potenta cu spray control erectie, imbunatatire performante sexuale, produs natural.

-19%
Energon spray rapid intarziere ejaculare
Inchide

Spray Energon

72.00 lei 58.00 lei

Energon spray actioneaza delicat asupra penisului, oferind rezultate remarcabile impotriva ejacularii precoce. Pulverizarile fine faciliteaza aplicarea pe ata penisului, absorbtia fiind rapida si delicata la nivelul pielii.

Spray ejaculare penis marathon
Inchide

Spray Penis Marathon ejaculare

72.00 lei

Maratoanele sexuale pot fi la un pas de a fi atinse de orice barbat, folosind acest spray antiejaculare Penis Marathon cu doar cateva minute inainte de contact.

Spray Retard 907
Inchide

Spray Retard 907

65.00 lei

Spray destinat barbatilor ce vor mentinerea erectie puternice mai multa vreme si intarzierea ejacularii pana la momentul dorit. Retard 907 actioneaza prin scaderea sensibilitatii la nivelul penisului, reusind astfel intarzierea ejacularii si eliminarea neplacutei ejaculari precoce.

Sold out
Stud 100
Inchide

Spray Stud 100 ejaculare rapida

57.00 lei

Produsul Stud 100 este tratamentul ideal pentru ejaculare rapida datorita faptului ca isi face efectul foarte repede dupa aplicare precum si datorita faptului ca nu exista reactii adverse semnalate datorita folosirii lui.

Suifan PLus spray rapid ejaculare prematura
Inchide

Spray Suifan Plus ejaculare prematura – 20 ml

55.00 lei

Capacitatea de a amana momentul ejacularii este umbrita de cele mai multe ori de factori externi care de cele mai multe ori produc involuntar declansarea orgasmului inainte de momentul potrivit, Suifan Plus este produsul care te poate ajuta sa iti recapeti increderea in tine.

Stud Forte spray ejaculare precoce
Inchide

Stud Forte spray ejaculare precoce

60.00 lei

Folosind spray Stud Forte vei descoperi cu siguranta secretul pentru prelungirea actului sexual fara niciun efort suplimentar. Stud Forte nu necesita prescriptie medicala si are efect garantat de fiecare data, fara exceptii, indiferent de persoana care il foloseste.