Despre Ejaculare Precoce

Simptome ejaculare precoce disfunctie penis

Simptome ejaculare precoce disfunctie penis

simptome ejaculare precoceNu exista un anumit sablon din punct de vedere medical al duratei unui raport sexual normal si nici al duratei de mentinere a erectiei stabile pana la momentul ejacularii. Unul dintre primele semne ale unei ejaculari precoce consta in producerea acestui eveniment mai devreme decat si-ar dori partenerii, sau mai devreme de obtinerea unei satisfactii sexuale ale partenerilor, in cele mai multe cazuri. Ejacularea precoce va aparea in orice situatie sexuala, fie ea masturbare sau raportul sexual cu un alt partener. Aceasta disfunctie sexuala este clasificata in primara si secundara, dupa cum urmeaza:

– ejacularea precoce primara este acea situatie in care problema este cunoscuta de barbat, prezenta acesteia fiind pe toata perioada activitatii sale sexuale.

– ejacularea precoce secundara o reprezinta situatia in care aceasta disfunctie apare dupa o perioada in care viata sexuala a acestuia s-a desfasurat normal, nefiind vreo nemultumire legata de durata actului sexual. Simptomele care semnaleaza prezenta afectiunii de ejaculare precoce pot sa fie observate foarte usor fara o parere medicala autorizata, chiar de catre tine. Atunci cand simti o sensibilitate exagerata localizata pe suprafata capului penisului atunci cand erectia se instaleaza, chiar inainte de penetrare si simti ca nu poti sa iti controlezi miscarile in deplinatate putem spune ca suferi de ejaculare precoce. In principiu putem da ca o definitie a instalarii ejacularii precoce ca fiind afectiunea care te impiedica sa controlezi ejacularea in cel putin 40% din cazuri.

Daca in viata ta amoroasa isi fac aparitia anumite simptome ejaculare, atunci de cele mai multe ori poti fi sigur ca faptul ca nu poti sa alegi de unul singur momentul ejacularii si sa ai un control bun asupra acestuia, deoarece suferi de ejaculare precoce. Nu trebuie insa ca acest lucru sa te sperie deoarece aceasta afectiune este simplu si usor de tratat folosind produse special concepute. Inlatura aceste simptome ejaculare folosind unul din produsele noastre si bucura-te de o viata amoroasa implinita.

One thought on “Simptome ejaculare precoce disfunctie penis

  1. Câmpeanu Marius spune:

    Buna seara.PROBLEMA MEA ESTE ,EJACULARE PRECOCE PRIMARA.EXISTA POSIBILITATEA DE A REMEDIA PROBLEMA?MULTUMESC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *