Despre Ejaculare Precoce

Prelungiti actul sexual

Prelungiti actul sexual

Vreti ca sexul sa dureze mai mult decat de obicei? Cateva exercitii si cunoasterea diverselor tehnici ar putea sa va ajute, mai mult decat va puteti imagina. Cititi despre cum puteti sa prelungiti actul sexual.

Femeile au de obicei nevoie de mai mult timp pentru a avea un orgasm, asa ca faceti un efort de dragul ei.

Prima data, trebuie sa constientizati faptul ca aceasta cheie a succesului se afla in mintea voastra. Cu cat sunteti mai ingrijorati, cu atat vor fi mai rele rezultatele in pat, si vice versa. Este de asemenea extrem de neplacut daca partenera voastra va preseaza. Ambii parteneri trebuie sa participe la imbunatatirea vietii lor sexuale, ei trebuie sa fie rabdatori si sa gandeasca pozitiv.

Sunt cateva metode pentru a prelungi actul sexuale. Este foarte important sa va cunoasteti propriul corp si felul in care functioneaza. Cand va veti stapani corpul, viata voastra sexuala vi se va imbunatati simtitor. Haideti sa aruncam o privire asupra tehnicilor cu ajutorul carora actul vostru sexual va dura mai mult decat de obicei.

Retragerea penisului
Va stimulati penisul pana in punctul aproape de ejaculare si inainte de a avea un orgasm va opriti, sau chiar va retrageti penisul din vagin, pana cand dorinta voastra sexuala vi se declina. Repetati exercitiul intre 3 si 5 ori per contact sexual si rezultatul va fi vizibil intre 2 si 6 saptamani. In timp, actul vostru sexual va dura atat de mult incat veti putea face sex fara a mai folosi tehnica. Si partenera voastra trebuie sa participe. Este de asemenea necesar sa vorbiti cu ea despre acest lucru. Cu siguranta se va oferi sa va ajute. La final, ea va avea foarte mult de castigat.

Tehnica strangerii penisului
Cand simtiti ca vi se apropie orgasmul, strangeti-va penisul presand cu degetul chiar sub capul lui si infasurati degetul aratator in jurul capului. Strangerea trebuie sa fie puternica.

Masturbarea frecventa
Masturbarea frecventa este metoda perfecta de a va imbunatati rezistenta sexuala si sa va eliberati de tensiunea sexuala. Daca va masturbati frecvent, corpul vostru se va obisnui atat de tare cu stimularea incat in timp va veti prelungi actul sexual. In timp ce va masturbati, puteti exersa si sa folositi simultan prima tehnica, descrisa mai sus. Cu alte cuvinte, chiar inainte de a va termina, opriti stimularea si repetati acest lucru de cateva ori.

Folosirea prezervativelor
Daca nu folositi prezervative pentru a preveni bolile cu transmitere sexuala si sarcina, le puteti folosi totusi pentru a imbunatati rezistenta in timpul actului sexual. Daca este necesar, puteti folosi un prezervativ mai gros care va reduce intensitatea stimularii penisului din timpul actului sexual.

Ajutoare sexuale
Similara cu masturbarea, folosirea unui ajutor sexual v-ar putea ajuta sa deveniti mai “imuni” la stimulii sexuali. Sunt mai multe ajutoare sexuale, dintre care stimulatorii sexuali sunt cei mai recomandati. Puteti afla mai multe despre ajutoarele sexuale pentru imbunatatirea sexului din magazinele in care se gasesc aceste produse. Un vibrator poate sa fie de mare ajutor in pat pentru a va inlocui in momentele in care simtiti ca nu va mai puteti controla. Puteti alterna un vibrator cu penisul si sa va excitati in acestt fel si mai mult partenera. Nu v-a convins ajutorul amintit mai devreme? In cazul acesta, mai exista si o varianta a produselor cu aplicare locala inainte de contactul sexual. Produsele special creeate impotriva ejacularii precoce sunt destinate nu doar celor care au maxima nevoie de ele, acestea pot fi folosite in orice ocazie in care se doreste atingerea unor performante sexuale imbunatatite sau pur si simplu experimentarea unor senzatii noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *