Pentru ca dumneavoastra sa puteti cumpara cu incredere produsele noastre, va garantam discretie deplina in ceea ce priveste ambalarea si transportul produselor de la Ejacularea.Ro catre Dvs.

Livrarea produselor se face prin Posta Romana la pretul de 12 lei ori prin Urgent Cargus la pretul de 18 lei pentru Zona 1 de livrare, pentru restul tarii tariful poate ajunge pana la 40 de lei (a se verifica daca localitatea dumneavoastra este in Zona 1 accesand link-ul de mai jos)

Localitatile din Zona 1

Pentru comenzile de peste 300 LEI, transportul este GRATUIT

Detalii livrare Curier:

  • 24h pentru majoritatea localitatiilor din Zona 1, daca plasati comanda pana in ora 14.00.
  • 48h In urmatoarele situatii:
    • pentru comenzile plasate dupa ora 14.00
    • pentru comenzile care au adresa de livrare in afara Zonei 1
  • 78h ori mai mult pentru comenzile plasate in weekend.

Coletele se livreaza la adresa specificata de Dvs. in momentul plasarii comenzii sau pot fi ridicate direct de la sediul firmei de curierat din localitatea Dvs.

Detalii livrare Posta Romana:

Coletul il ridicati de la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza buletinului de identitate.

* Daca doriti sa nu primiti nimic la adresa sau nu loc, nicio problema, livrarea prin Posta Romana se poate face si Post Restant, trebuie doar sa ne specificati numarul oficiului postal de la care doriti sa ridicati coletul si in 3-4 zile lucratoare de la expedierea coletului, puteti merge direct la oficiul ales de dvs. si in momentul ridicarii coletului sa specificati ca acesta este trimis post restant.

Pentru a afla Oficiul Postal de care apartineti – click aici si introduceti localitatea si strada dvs.