Despre Ejaculare Precoce

Factori de risc ejaculare precoce penis

Factori de risc ejaculare precoce penis

Faptul ca suferiti de ejaculare precoce si nu va deranjeaza, deoarece viata dumneavoastra intima nu este afectata prea mult de acest lucru nu este un lucru bun pentru sanatatea sexuala. De cele mai multe ori aceasta simpla problema are efecte negative pe termen lung foarte suparatoare, cum este impotenta si pierderea erectiei. Factorii de risc multiplii pe care ii implica faptul ca dumneavoastra nu luati in considerare acest mic inconvenient au efecte dezastruoase. In plus fata de afectiunile asupra propriei persoane pe care le provoaca ejacularea precoce aduce si tensiuni in cuplu putand fi inceputul pentru o perioada de insatisfactii sexuale.

Aceasta disfunctie poate aduce cu sine si impotenta. In fazele primare de instalare a impotentei este si riscul de a avea ejaculare precoce. Atunci cand barbatul in cauza observa ca nu mai poate control erectia, aceste va grabi actul sexual pentru a obtine o finalitate inaintea pierderii erectiei penisului.

Problemele de sanatate sau existenta unei boli sau afectiuni ce cauzeaza stres, depresie si interes intens legat de tratament si vindecare, cum ar fi afectiunile cardiace, barbatul in cauza isi poate face griji in legatura cu daunele date de actul sexual si al efortului fizic pe care acesta il presupune.

Stresul in orice forma, a celui in cauza, joaca un rol important in declansarea ejacularilor precoce, micsorand capacitatile si performantele sexuale ale persoanei respective.

Medicamentele pot si ele afecta sexualitatea barbatului prin ejaculari precoce, tulburari de erectie sau reducerea poftei de sex.

Articole Viata Sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *