Despre Ejaculare Precoce

Factori de risc ejaculare precoce penis

Factori de risc ejaculare precoce penis

Faptul ca suferiti de ejaculare precoce si nu va deranjeaza, deoarece viata dumneavoastra intima nu este afectata prea mult de acest lucru nu este un lucru bun pentru sanatatea sexuala. De cele mai multe ori aceasta simpla problema are efecte negative pe termen lung foarte suparatoare, cum este impotenta si pierderea erectiei. Factorii de risc multiplii pe care ii implica faptul ca dumneavoastra nu luati in considerare acest mic inconvenient au efecte dezastruoase. In plus fata de afectiunile asupra propriei persoane pe care le provoaca ejacularea precoce aduce si tensiuni in cuplu putand fi inceputul pentru o perioada de insatisfactii sexuale.

Aceasta disfunctie poate aduce cu sine si impotenta. In fazele primare de instalare a impotentei este si riscul de a avea ejaculare precoce. Atunci cand barbatul in cauza observa ca nu mai poate control erectia, aceste va grabi actul sexual pentru a obtine o finalitate inaintea pierderii erectiei penisului.

Problemele de sanatate sau existenta unei boli sau afectiuni ce cauzeaza stres, depresie si interes intens legat de tratament si vindecare, cum ar fi afectiunile cardiace, barbatul in cauza isi poate face griji in legatura cu daunele date de actul sexual si al efortului fizic pe care acesta il presupune.

Stresul in orice forma, a celui in cauza, joaca un rol important in declansarea ejacularilor precoce, micsorand capacitatile si performantele sexuale ale persoanei respective.

Medicamentele pot si ele afecta sexualitatea barbatului prin ejaculari precoce, tulburari de erectie sau reducerea poftei de sex.

Articole Viata Sexuale

2 thoughts on “Factori de risc ejaculare precoce penis

  1. Sebastian spune:

    Buna ! Sunt intr o relatie de 4 luni cu o femeie de 40 ani, eu am 30 ani. In timpul actului sexual eu ma termin in mai putin de 1-2 minute, partenera mea fiind cu un vagin foarte stramt, eu avand penisul de 18 cm. Ne certam zilnic pe tema asta si mi as dori sa imi da ti un sfat foarte bun ! Am folosit EMLA cream ce contine lindocaina. Mi as dori foarte mult daca exista un tratament considerabil cu ceva tablete si vreau sa stiu daca imi pot reveni din situatia asta penibila. Mentionez, am avut foarte multe relatii cu femei si am mai patito asa cateodata. Dar acum continuu mi se intampla. Inainte sa fiu cu actuala prietena nu am avut contact sexual timp de 6 luni. Multumesc!

    1. Scamirea spune:

      Buna ziua, produsele folosite impotriva ejacularii sunt sub diferite forme. Produsele cu aplicare locala actioneaza imediat asupra zonei sensibile, tocmai de aceea sunt si cele mai preferate in randul utilizatorilor; tabletele antiejaculare sunt recomandate in special in cazurile in care exista o ejaculare precoce la nivel psihic, acestea actionand asupra sistemului vegetativ, practic inducandu-va o stare de calmare. Daca nu suferiti de vreo afectiune medicala, cu siguranta neincrederea pe care ati capatat-o de-a lungul timpului va incomodeaza relatiile intime. Nu putem spune despre un produs ca este mai bun decat celalalt, tineti cont de faptul ca acestea actioneaza in mod diferit de la o persoana la alta, niciodata fiind compatibile 100%. O metoda la care puteti recurge pentru a mai scadea din sensibilitate inainte de contact si fara a folosi vreun produs antiejaculare, este sa incercati varianta de masturbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *