Despre Ejaculare Precoce

Diagnostic ejaculare precoce

Diagnostic ejaculare precoce

Cauza aparitiei probleme legate de ejaculare precoce in viata dumneavoastra sexuala trebuie diagnosticata inca de la primele semne pentru a se putea impune un tratament pentru aceasta disfunctie sexuala. Dupa ce acest diagnostic a fost pus este imperios necesar sa se inceapa tratamentul pentru ejaculare limitand astfel posibilitatile de a lasa loc altor probleme sexuale sa apara in viata dumneavoastra sexuala. Daca va faceti probleme in legatura cu faptul ca suferiti de ejaculare precoce puteti face un test foarte simplu care va poate raspunde la aceasta intrebare. Daca in cel putin 40% din cazurile in care intretineti o relatie sexuala nu reusiti sa va controlati sau sa amanati destul momentul ejacularii, atunci este posibil sa suferiti de ejaculare precoce.

Specialistul se va baza mai ales pe date obtinute prin intrebari, sub forma de chestionar adresate sub forma unui interviu. Intrebarile adresate adat barbatului cat si femeii pot fi destul de intime, legate de viata voastra sexuala.

Abordarea intima a problemei poate sa fie stanjenitoare pentru ambii parteneri, dar este singurul mod prin care specialistul poate determina cauza disfunctiei sexuale si poate alegerea celui mai potrivit tratament de combatere a ejacularii precoce. Intrebarile se refera atat la educatia sexuala si religioasa cat si la primele experiente sexuale. In ce conditii si in ce moment al vietii au avut acestea loc. Relatiile sexuale prezente si trecute cat si modul in care ejacularea precoce a aparut in viata sexuala de cuplu, dau indicii importante specialistului. Conflictele cu partenera, sanatatea si afectiuni ale corpului anterioare, incluzand tratamente utilizate sunt intrebari uzuale si tot in scopul diagnosticarii corecte, se vor lua probe de sange pentru masurarea concentratiei de hormoni sexuali masculini.

 

Articole Viata Sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *