Crema pentru tratament ejaculare precoce este de asemena un produs eficient, dar fata de spray prezinta mici dezavantaje. Aceste dezavantaje nu se refera la faptul ca produsul pentru control erectie a barbatului este mai slab ca si concentratie a ingredientelor active ci pur si simplu la modul de ambalare, fiind putin mai incomod de purtat in orice ocazie. Efectul ca si in cazul spray-urilor este imediat simtit.

Pentru ca efectul unei creme pentru ejacularea precoce sa se instaleze este nevoie ca sa folositi o cantitate de marimea unui bob de mazare pe care il aplicati in special pe partea inferioara a capului penisului (zona preputului), aplicand niste miscari circulare fine pentru ca aceasta sa fie absorbita eficient in piele. Procesul de absortie al cremei poate dura pana la 1 minut, fiind foarte important sa aplicati o cantitate cat mai mica de produs.

Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar
Crema intarziere ejaculare
Inchide

Crema intarzierea ejacularii 30 Minutes

64.00 lei

Aceasta crema special creata pentru intarzierea ejacularii precoce a penisului, este un remediu fara efecte secundare ce are ca rol exclusiv scadrea sensibilitatii penisului pentru un control absolut asupra fenomenului de ejaculare precoce, care va incomodeaza.

-28%
Crema Langzeit intarzierea orgasmului
Inchide

Crema Langzeit intarzierea orgasmului

67.00 lei 48.00 lei

Cu acest produs nu numai ca vei reusi sa intarzii momentul orgasmului, dar el este si aliatul dumneavoastra pentru toate problemele de ejaculare precoce si o viata sexuala mai activa cu o erectie mai puternica de invidiat exact atunci cand tu ai nevoie de ea.

Sold out
crema eliminare ejaculare prematura
Inchide

Crema MaxMan

85.00 lei

Controlul momentului ejacularii poate fi mult mai usor cu crema MaxMan, obtinand astfel rezultate sexuale remarcabile de fiecare data.

Sold out
Inchide

ProLonger

82.00 lei

ProLonger indeparteaza rapid sensibilitatea la nivelul penian, fapt pentru care erectia se va mentine stabila imediat dupa penetrare, ejacularea rapida ramanand astfel la distanta pe toata durata contactului sexual.