Despre Ejaculare Precoce

Complicatii ejaculare precoce penis

Complicatii ejaculare precoce penis

Atunci cand dumneavoastra suferiti de ejaculare precoce puteti fi sigur ca pe langa aceasta problema apar si alte complicatii care va vor provoca neplaceri in viata de zi cu zi. Principalele disfunctii care sunt derivate din ejacularea precoce sunt reprezentate de problemele de erectie si problemele de potenta sexuala, care ingreuneaza tot mai mult intretinerea unei vieti sexuale normale. Complicatiile ejacularii precoce sunt usor de tratat, dar de cele mai multe ori este mult mai simplu ca acestea sa fie tratate din timp evitand astfel disfunctiile sexuale ce pot aparea mai tarziu datorita simplului fapt ca au fost pur si simplu ignorate de catre barbat, caruia fie ii este greu sa recunoasca sau sa accepte ca are anumite probleme de ordin sexual, sau pur si simplu nu doreste sa constientizeze ca problemele lui sexuale se agraveaza odata cu trecerea timpului, devenind tot mai acute.

Ejacularea precoce nu va poate afecta sanatatea in masura periclitarii vietii, insa reprezinta o disfunctie sexuala deosebit de neplacuta, aceasta problema a sexualitatii consumandu-va si totodata afectandu-va atat viata de cuplu cat si potenta pensiului sau diverse laturi ale personalitatii dumneavoastra. In relatia cu partenera, pot aparea divergente si trebuie stiut ca in majoritatea cazurilor, problema ejacularii precoce poate reprezenta o cauza a certurilor in cuplu. Problema se poate raspandi si asupra stabilitatii cuplului, acest lucru fiind poate unul dintre cele mai grave motive pentru care trebuie luata cat mai rapid legatura cu un specialist si dispunerea eliminarii ejacularii precoce.

Ejacularea precoce ingreuneaza in cele mai multe cazurti fertilizarea, sau chiar o face imposibila, datorita neputintei mentinerii erectiei puternice mai multa vreme, actul sexual nefiind indeajuns de lung pentru o fertilizare cu succes. Acest lucru este al doilea motiv deosebit de important pentru cuplurile care ce isi doresc o sarcina.

Articole Viata Sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *