Despre Ejaculare Precoce

Cauze ejaculare precoce penis erectie si impotenta

Cauze ejaculare precoce penis erectie si impotenta

Cauzele ce provoaca ejaculare precoce trebuie intelese pentru a putea constientiza cum poate sa fie combatuta si eliminata. Studiile medicale de specialitate asupra erectiei penisului si a potentei au dus la concluzia ca ejacularea precoce are 3 cauze importante : cauze fizice ce indica o sensibilitate sporita la nivelul organului genital, cauze psihologice si cauze ce sunt potentate de o anumita afectiune. Indiferent de cauzele ce provoaca ejacularea precoce precum si problemele de erectie, aceasta afectiune trebuie tratata inca de la aparitia ei pentru a nu provoca alte afectiuni mai grave precum problemele de erectie si nu in ultimul caz impotenta. In momentul in care cauzele ce provoaca ejacularea precoce se instaleaza sau incep sa isi spuna cuvantul este momentul sa apelati la un produs care are menirea sa va amelioreze aceasta stare. In acest sens va sfatuim sa alegeti produsele care contin in principal ingrediente naturale si care nu provoaca reactii adverse.

In cele mai multe cazuri, ejacularea precoce este privita ca o problema psihologica, majoritatea specialistilor din acest domeniu considerand ca exista multipli factori implicati in aparitia disfunctiei sexuale cum ar fi o viata sexuala inceputa inainte de vreme. Educatia data de parintii care considera sexul ca fiind un lucru murdar, sentimentele ce le dezvolta tanarul, avand un efect negativ aspra vietii sale sexuale. Dorinta sexuala si libidoul acestuia vor scadea, performantele sexuale micsorandu-se. Dorinta de a obtine orgasmul cat mai rapid face ca ejacularea sa devin precoce, cat si lipsa de interes sau rabdare de a descoperi alte moduri de a obtine satisfactie sexuala.

Ejacularea precoce are totusi si o explicatie biologica, studiile ce vin in sustinerea acestei teorii dovedind ca diferentele intre cei ce sufera de ejaculare precoce si cei care nu au aceasta problema, sunt la nivelul hormonilor sexuali si implicit activitatea glandelor sexuale, probleme sexuale ce pot fi tratate relativ usor cu o medicatie corespunzatoare, eliminand astfel toti factorii ce sunt considerati cauze principale ce provoaca ejaculare precoce.

Articole Viata Sexuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *